Locaties

VIER EXTERNE GEZINSHUIZEN

Andere locaties

Athenahoeve is hoofdaanbieder van vier externe gezinshuizen. Ze zijn allen gelegen in Friesland, namelijk in Oudega, Driezum, Rohel en Broeksterwoude. Wanneer er een aanmelding plaatsvindt, kijkt onze gedragswetenschapper samen met Athenahoeve bij welke locatie een jeugdige het beste past, als er een plek vrij is natuurlijk. Als er een match lijkt met een van de gezinshuizen, vindt er een kennismaking plaats met de gezinshuisouders.

De externe gezinshuizen voldoen aan de nodige kwaliteitseisen en werken samen met onze gedragswetenschapper. Afhankelijk van wat een jeugdige nodig heeft, wordt er behandeling ingezet, soms ook op locatie Athenahoeve.

We zijn erg blij met de samenwerking met deze gezinshuisouders. Ieder gezinshuis is anders, de één heeft een paar verblijfsplekken, de ander heeft er meer. De één heeft een knus woonhuis en een ander heeft een boerderij met veel terrein en dieren. Ieder uniek, maar wat ze allemaal gemeen hebben is de liefde voor wat ze doen. Ieder biedt een veilige en fijne woonplek voor de kinderen die dat nodig hebben.