Driezum – Gezinshuis Ierden

LOKATIE 1

Wij zijn Wybe en Tineke van Gezinshuis Ierden

 ‘KLEIN MAAR FIJN

Ons gezinshuis ‘Ierden’ vangt maximaal 3 kinderen op in een gewone gezinssituatie. Wij bieden een kind een stabiel, rustig, warm en liefdevol gezinsleven waarin je mag zijn wie je bent. Het gewone gezinsleven zien wij als middel om een positieve gedragsverandering bij het kind te bewerkstelligen. Wij zorgen voor een gezellige ontspannen sfeer waarin een kind een kans krijgt om zich te ontwikkelen en tot ontplooiing te komen.

Wij investeren in een goede verstandhouding met ouders en familie van het kind. Familie heeft een onvervangbare plek in het leven van een kind.
Ons gezinshuis draagt de naam Ierden. Dit betekent in de Friese taal aarden. Het is voor ons gezinshuis een streven dat een kind stevig met twee voeten op de grond zijn aandacht op zichzelf leert richten en in alle rust mag groeien en ontplooien.

Onze expertise halen we uit samenwerken met de Athenahoeve. Onze ambitie is in kennis en expertise te blijven ontwikkelen, maar als gezinshuis niet te groeien. Kleinschaligheid is onze kracht: ‘klein maar fijn.’

Hartelijke groet,
 Wybe en Tineke 
Gezinshuis Ierden