Holistisch energetische therapie

VOOR MENSEN DIE STAPPEN WILLEN ZETTEN

‘Voelen wat er speelt is onvoorstelbaar bevrijdend!’

Hollistische energetische therapie is een therapievorm waarbij ik diverse middelen inzet, zoals (trauma)healing, yoga, meditatie of chakra-lezen. Daarmee laat ik jou ontdekken wat in je binnenwereld speelt. Want die binnenwereld zorgt ervoor dat jouw leven loopt zoals het loopt, en dat jij de keuzes maakt die je maakt.

Niet alleen praten dus, maar ook voelen.

Voor wie:

Energetisch werk is voor iedereen die stappen in het leven wil zetten, maar daar ook over twijfelt. Voor mensen die moeilijk grenzen kunnen stellen, die consequent in ongezonde relaties stappen of die het – om welke reden dan ook – níet voor elkaar krijgen om zichzelf stevig in het leven neer te zetten.

Als je de oorzaak wegneemt en het patroon doorbreekt:

    • Word je bijna onvermijdelijk gelukkiger,
    • Maak je de juiste keuzes
    • Kun je leven vanuit je passie
    • En heb je zin in de dingen die je doet, omdat ze écht bij je passen.

Hoe werkt het?

Bij energetisch werk gaan we uit van creatie en manifestatie. Oftewel: dat ieder mens zelf in staat is om zijn eigen leven te creëren. Als je positief over jezelf denkt, je goed voelt, zal je ook positieve mensen aantrekken, zodat je nog meer positieve dingen kunt ervaren. Dát dus. Soms moet je eerst een deur dichtdoen, voordat de volgende zich opent. Maar als je dat niet durft, als je angstig bent, omdat je niet op de wereld vertrouwt of niet op jezelf…

Dan help ik je.

Ik laat je ontdekken wat het onderliggende patroon is wat jouw gedachten bepaalt. Zelfs als je er niet over praat, kan ik het zien, voelen. Kun jij het erkennen, loslaten. Je kunt de pijn opzoeken, het eruit huilen en je gedrag veranderen.

Zolang het vastzit, krijg je niks veranderd. Eerst moet er iets in beweging komen.

Je lichaam is net een landschap. Zolang vieze stinkende prutslootjes de boel blijven blokkeren, zie je nooit hoe mooi het landschap eigenlijk is.

Waarom bij mij?

Misschien klinkt het vaag, maar je zult merken; ik ben verrassend nuchter. Jarenlang zat ik in de zakenwereld en ik weet wat het is om vol voor je werk te gaan. Maar ik weet – als mens – ook van dichtbij wat het is om depressief te zijn en om vast te lopen. Of hoe het is om ongezonde relaties aan te trekken, net zolang totdat je denkt dat het allemaal aan jou zelf ligt.

Ik werk systemisch, dat wil zeggen dat ik het meeste vooruitgang boek door niet alleen naar jou te kijken, maar ook aan het werk te gaan met je omgeving. Zo kom jij in beweging, maar komt ook je omgeving in beweging en is er meer ruimte voor verandering.

Ook mijn omgeving speelt mee, dus als het nodig is of wenselijk, schakelen we makkelijk een andere professional in binnen mijn team, zoals een paardencoach of kindercoach.

Doet het pijn?

Energetisch werk doet fysiek geen pijn. Maar we zoeken wel de pijnpunten in je binnenwereld. Soms masseren we die heel zachtjes los door bijvoorbeeld yoga. Soms moeten we – samen – wat meer wrikken omdat het vaster zit.

Vooraf voorspellen is lastig. Daarom werk ik met korte trajecten van gewoonlijk vijf sessies. Daarna bepalen we hoe je verder wilt.

Tarieven en tijden:

Een losse sessie kost 85 euro en duurt anderhalf uur.

Vijf sessies van een uur kosten samen € 395.