Meer over Janette

MEER OVER JANETTE

 ‘Energetisch en liefdevol met een zakelijk tintje’

Ik zat jarenlang in de zakenwereld. Ik leek geslaagd, succesvol en gelukkig en ik weet hoe goed het kan voelen om voor 100% voor je werk te gaan. Maar ik ken ook de andere kant van de medaille, hoe lastig het leven kán zijn. Ik weet hoe het voelt om vast te lopen in een burn-out, om te leven in een ongezonde relatie en om volledig in te storten; juist als je denkt dat niemand jou eronder kan krijgen.

Dat had mij harder kunnen maken. Maar het maakte me zachter.

Want toen ik heel bewust uit die zakenwereld stapte en een 4 jarige opleiding voor Holistisch Energetisch Therapeut volgde, leerde ik hoe het voelt om vanuit liefde te handelen. Hoe krachtig je intuïtie is, en hoe weinig ruimte er dan over blijft voor angst. Die onvoorwaardelijke liefde kun je leren geven. Je kunt jezelf liefhebben zoals je bent, en je kunt anderen zo enorm helpen door ook hen liefde te geven zonder er iets voor terug te verlangen.

Dat is wat mij nu drijft.

Ik heb ervaren hoe belangrijk een locatie, een plek, de natuur kan zijn om te werken aan je herstel. Daarom heb ik deze boerderij gekocht, en deel ik deze boerderij met diegenen die dat ook nodig hebben. Gewoon simpel hout zagen, in de moestuin werken of de dieren verzorgen: het helpt enorm om met beide benen op de grond te staan en zorgen los te laten.
Mijn hoog-sensitiviteit was vroeger mijn valkuil, maar is nu mijn kracht. Door vanuit liefde en energie te kijken wat iemand nodig heeft, voel ik waar aan gewerkt kan worden. Bij kinderen en bij volwassenen; mijn voelsprieten staan eigenlijk altijd aan.

In de loop der jaren heb ik mensen om mij heen verzameld die werken vanuit dezelfde drive. Met dezelfde liefde, vol fijne energie. Die hun ego opzij kunnen zetten om een ander ruimte te geven. En feilloos ondersteunen waar een krachtig iemand nodig is. Ik ben er trots op dat ik ‘de directeur’ ben van die hele groep samen. En de energie die dat geeft, laat ik met liefde weer op hun los.

 

Liefdevolle groet,

Janette