Team Athenahoeve, dit zijn wij:

Janette van Buren (Eigenaar & Initiatiefneemster)

ENERGETISCH LIEFDEVOL EN MET EEN ZAKELIJK TINTJE

Handelen vanuit liefde en intuïtie is mijn kracht dan blijft er weinig ruimte over voor angst. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk een locatie, een plek, de natuur kunnen zijn om te werken aan je herstel. Daarom deel ik deze boerderij met diegenen die dat nodig hebben. Hier op de Athenahoeve kijken we vanuit liefde wat iemand nodig heeft, voel ik waar aan gewerkt dient te worden. Bij kinderen en bij volwassenen; mijn voelsprieten staan eigenlijk altijd aan.

Lees meer over Janette

Zoë de Boer (Kwaliteitsmedewerker en Coördinerend Groepsbegeleider / Persoonlijk begeleider)

ENTHOUSIASME, VROLIJKHEID EN EEN GROOT HART

Met het nieuwe kwaliteitssysteem kwam ik op de Athenahoeve binnen en ik ben daar verantwoordelijk voor. Daarnaast begeleid ik een aantal bewoners op de Athenahoeve, ik vind dat een hele mooie combinatie, omdat ik zie dat we onze idealen hier ook echt waarmaken. Dat maakt me oprecht blij!

Melanie Akkersma (Gedragswetenschapper)

KENNIS, DAADKRACHT, LUISTEREND OOR

Ik kan gerust zeggen dat de Athenahoeve als organisatie echt bij mij past. Ik deel dezelfde visie en idealen, daarom ben ik blij om hier te werken. Luisteren is ‘my middle name’, ik vind het belangrijk om iedereen te horen. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in deze sector en daardoor weet ik dat kennis, daadkracht en dat luisterende oor goed samengaan!

Anita Meijer (Groepsbegeleider en Persoonlijk begeleider)

HELDERHEID EN EEN LIEFDEVOLLE MANIER VAN BEGELEIDEN

Mijn opleiding in de zorg behaalde ik bij de Athenahoeve en daarna ben ik gewoon niet meer weggegaan; het voelt hier goed! Ik ben verantwoordelijk voor een aantal praktische processen binnen de Athenahoeve, zoals de verzorging van de paarden en ik begeleid bewoners en werk met de groep. Voor mij was het hier ook thuiskomen!

Sita van der West (Facilitair medewerker en

Groepsbegeleider)

OCHTENDSTOND HEEFT GOUD IN DE MOND!

In de ochtend kom je mij tegen! Ik help je bij het opstarten van de dag, dat is iets wat ik heel graag doe. Ik ben niet alleen groepsbegeleider, ik maak de Athenahoeve ook schoon, beide een dankbare taak. Omdat ik veel met de groep werk, ben ik vertrouwd met de bewoners en zij met mij. Wil je even iets delen? Ik ben er voor je!

Janet Zanting (Groepsbegeleider en Persoonlijk begeleider)

HART OP DE GOEDE PLEK ÈN EEN GOEIE PRIKKER!

Jarenlang heb ik bij de gemeente gewerkt, tot ik voelde dat ik dichter bij de mensen wilde staan. Met mijn werk als persoonlijke en groepsbegeleider bij Athenahoeve doe ik dus precies waar mijn hart ligt. Als het nodig is kan ik wel door iemand heen prikken, soms is dat nodig om een vastgelopen proces weer vlot te trekken!

 

Olga Sijtema (Administratief Medewerker)

SAMENWERKEN, OPEN EN TOEGANKELIJK

Ik sta klaar voor mijn collega’s en de jeugdigen die hier wonen, als het gaat om administratieve en financiële vragen, maar ook gewoon een fijn gesprek! Ook onderhoud ik graag goed contact met ons netwerk, zoals gemeenten en andere samenwerkingspartners. Ik hou van korte lijntjes!