Team Athenahoeve, dit zijn wij:

Janette (Eigenaar & Initiatiefneemster)

ENERGETISCH LIEFDEVOL EN MET EEN ZAKELIJK TINTJE

Handelen vanuit liefde en intuïtie is mijn kracht dan blijft er weinig ruimte over voor angst. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk een locatie, een plek, de natuur kunnen zijn om te werken aan je herstel. Daarom deel ik deze boerderij met diegenen die dat nodig hebben. Hier op de Athenahoeve kijken we vanuit liefde wat iemand nodig heeft, voel ik waar aan gewerkt dient te worden. Bij kinderen en bij volwassenen; mijn voelsprieten staan eigenlijk altijd aan.

Lees meer over Janette

Zoë (Kwaliteits- en Coördinerend medewerker, Groepsbegeleider)

ENTHOUSIASME, VROLIJKHEID EN EEN GROOT HART

Ik heb een overkoepelende functie binnen de Athenahoeve, ik begeleid het team en ben verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem. Verder vind ik het belangrijk om in contact te blijven met de jeugd, daarom ben ik soms ook op de groep te vinden.

 

Melanie (Gedragswetenschapper)

KENNIS, DAADKRACHT, LUISTEREND OOR

Ik kan gerust zeggen dat de Athenahoeve als organisatie echt bij mij past. Ik deel dezelfde visie en idealen, daarom ben ik blij om hier te werken. Luisteren is ‘my middle name’, ik vind het belangrijk om iedereen te horen. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in deze sector en daardoor weet ik dat kennis, daadkracht en dat luisterende oor goed samengaan!

Sita (Facilitair medewerker en

Groepsbegeleider)

OCHTENDSTOND HEEFT GOUD IN DE MOND!

In de ochtend kom je mij tegen! Ik help je bij het opstarten van de dag, dat is iets wat ik heel graag doe. Ik ben niet alleen groepsbegeleider, ik maak de Athenahoeve ook schoon, beide een dankbare taak. Omdat ik veel met de groep werk, ben ik vertrouwd met de bewoners en zij met mij. Wil je even iets delen? Ik ben er voor je!

Anita (Groeps- en Persoonlijk begeleider)

HELDERHEID EN LIEFDEVOLLE MANIER VAN BEGELEIDEN

Mijn opleiding in de zorg behaalde ik bij de Athenahoeve en daarna ben ik gewoon niet meer weggegaan; het voelt hier goed! Ik ben verantwoordelijk voor een aantal praktische processen binnen de Athenahoeve, ik begeleid bewoners en werk met de groep. Voor mij was het hier ook thuiskomen!

Olga (Administratief Medewerker)

SAMENWERKEN, OPEN EN TOEGANKELIJK

Ik sta klaar voor mijn collega’s en de jeugdigen die hier wonen, als het gaat om administratieve en financiële vragen, maar ook gewoon een fijn gesprek! Ook onderhoud ik graag goed contact met ons netwerk, zoals gemeenten en andere samenwerkingspartners. Ik hou van korte lijntjes!

Janet (Groeps- en Persoonlijk begeleider)

HART OP DE GOEDE PLEK ÈN EEN GOEIE PRIKKER!

Jarenlang heb ik bij de gemeente gewerkt, tot ik voelde dat ik dichter bij de mensen wilde staan. Met mijn werk als persoonlijke en groepsbegeleider bij Athenahoeve doe ik dus precies waar mijn hart ligt. Als het nodig is kan ik wel door iemand heen prikken, soms is dat nodig om een vastgelopen proces weer vlot te trekken!

 

Eric (Groeps- en Persoonlijk begeleider)

OPEN, BEWUST EN GEDULDIG

Als begeleider stem ik me graag af op de jeugdigen en beweeg mee met wat zich aandient. Ook geef ik graag ondersteuning bij praktische zaken, zoals financiën.

Magda (Groeps- en Persoonlijk begeleider)

GEDREVEN EN BEHULPZAAM

Ik ben de jongste in het team van begeleiders. Ik sta graag klaar voor de jeugd en doe dit werk met plezier!

 

Miranda (Groeps- en Persoonlijk begeleider)

AANPAKKER EN ZORGZAME BEGELEIDER


Als er iets moet gebeuren, steek ik met liefde de handen uit de mouwen. De jeugd kan soms een extra duwtje in de rug gebruiken en daar help ik graag bij. 

Jan (Groeps- en Persoonlijk begeleider)

HUMOR, LIEFDEVOL EN LUISTEREN

Ik breng graag wat humor in de groep. Ik hecht waarde aan helder contact en goede samenwerking met de jeugdige en het netwerk eromheen.

 

Tjeerd (Ondersteunend medewerker)

VROLIJK, ONDERSTEUNEND EN EEN GROOT HART

Ik ben ondersteunend aanwezig op de groep voor de jeugd. Soms doe ik een spelletje met een bewoner en soms rij ik ritjes en breng ik een jeugdige bijvoorbeeld naar een tandarts afspraak.