Holistisch energetische therapie & Kindercoaching

‘Kinderen hebben een veilige omgeving nodig om in vertrouwen zichzelf te kunnen laten zien’

Suzanne Dijkstra komt regelmatig bij ons langs. Suzanne is holistisch energetisch therapeut en kinder- en gezinscoach. Als therapeut is ze aangesloten bij het Nibig.

Vanuit haar eigen praktijk, Sunnestriel, biedt zij coaching en behandeling aan op locatie aan de jeugdigen. Wij zelf zijn nooit behandelaar én verzorger tegelijk. Suzanne geeft tevens advies en intervisie aan medewerkers op de werkvloer. Suzanne heeft jarenlange klinische en ambulante werkervaring in de reguliere GGZ. De lijnen met andere therapeuten en verwijzers zijn daarom kort.

Mijn naam is Suzanne Dijkstra. Als holistisch energetisch therapeut biedt ik energetische behandeling en (kinder/gezins) coaching aan bij kinderen en volwassenen. Deze vorm van therapie is erop gericht kinderen en volwassen te helpen om zichzelf te zijn en te blijven. Wanneer er sprake is van moeilijke situaties of vervelende gebeurtenissen (in het verleden of actueel) kan het gebeuren dat de energie in en om je heen minder goed stroomt. Je kunt bijvoorbeeld heel druk zijn in je hoofd, waardoor je ook druk bent in gedrag. Of je vindt sociale situaties zoals school of werk lastig omdat je onzeker bent
Er zijn van allerlei redenen te bedenken waarom ‘een mens’ niet lekker in z’n vel zit of het gevoel heeft dat er ‘iets’ blokkeert. Met behulp van energetische healing kunnen blokkades opgeheven worden c.q. krijgt de energie opnieuw een beweging om in beweging te komen. Vaak voelen kinderen en volwassen zich na een healing rustiger en meer geaard. Dat wil zeggen het contact met het fysieke lichaam is (deels) hersteld. De coaching die hierbij wordt aangereikt heeft als doel het kind of de volwassene inzicht te geven in eigen gedrags(patronen) en eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijke groei staat voorop met een focus die gericht is op het stromen van de energie. De therapie is geen doel op zich maar kan gezien worden als een ondersteuning die de rest van het leven toepasbaar is.

Suzanne Dijkstra, holistisch energetisch therapeut en coach.